Over mij 

Ik ben naast advocaat gecertificeerd mindfulnesstrainer en gestalttherapeute. Ik geloof in de beoefening van mindfulness en aandacht. Na bijna 25 jaar advocaat heb ik vanaf november 2014 tot mei 2016 in een klein boeddhistisch klooster in Australië als postulant gewerkt en gewoond. Ik heb daar een intensieve training gehad in mindfulness en het leven en werken met aandacht.
Mijn opleiding tot mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het Nederlands Instituut voor Mindfulness. De opleiding tot gestalttherapeute heb ik gevolgd bij Gestaltschool BOLT te Zaltbommel.
Mindfulness spreekt mij aan, omdat het een praktische en pragmatische training is. Het leert je opmerkzamer te zijn. Door je aandacht te trainen leer je beter voor jezelf en je omgeving te zorgen. In goede en in slechte tijden.
Door het geven van mindfulnesstrainingen lever ik een bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) .
 
Ik werk samen met De MindfulnessFabriek en Stresswise.


Interesse?

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je gebruik maken van onze trainingen? Ik sta jou graag te woord. Je kunt mij vrijblijvend bellen op 06 - 53 89 31 94, mailen naar info@fbmindfulwise.nl of je vult het formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem contact op

FB MindfulWise

06 - 53 89 31 94
info@fbmindfulwise.nl

FB LabourWise heeft geen Stichting Derdengelden en ontvangt geen derdengelden

Adres
Klein Laren 7
1251 LN Laren NH

Stel je vraag

Je naam:

Je e-mailadres:

Je telefoonnummer:

Bericht

loading